#09 Haberland Attila / Artificial Group

Drops: Podcast #09 Haberland Attila / Artificial Group

A 9. Drops:Podcast vendége Haberland Attila az Artificial Group vezetője, aki kreatív ügynökségével elsőként hozta be a magyar köztudatba a Boutique Creative Agency meghatározást. 2005 óta az egyik legnagyobb magyar tulajdonban lévő ügynökséggé váltak és az Artificial Group többször is elnyerte az Év Ügynöksége díjat.
Meglepő közvetlenséggel mesélt róla, hogy indult mindez és, hogy bármibe is kezdett volna, azt ugyanilyen ambícióval tenné, még akkor is, ha az egy csapágygyár lenne.
Graffitizett, street korizott, mindig is érdekelték a grafikai dolgok / elmondta, hogyan csinált 18-19 évesen modellügynökséget / milyen volt, mikor stylinggal kezdett foglalkozni / hogy jött rá, hogy “Art Director akarok lenni” / beszéltünk, a mindenkinek ismerős “Nem hívnak meg, ha nincs tapasztalatod, de ha sosem hívnak meg, nem lesz tapasztalatod” anomáliáról / a nagy áttörésről / hogy egy alternatív univerzumban Daniel Arsham ellopta az életét / hogy a Cannes-i oroszlán egy vállaltan kitűzött cél és, hogy manapság minden gyorsul és értéktelenedik, mégis kapaszkodnunk kell az AI vonatba.

Házigazda:
Szabó Simon – színész, rendező

Beszélgetőtársai: 
Juhász Péter – producer
Blik Dániel – kreatív producer